8. 3. 2014

Osawa Takao jako manžel Inoue Mao od ledna 2015


Příští rok budou Inoue Mao a Osawa Takao hrát manžele v historickém seriálu televize NHK. Dne 3. prosince bylo oficiálně oznámeno televizí NHK, že Inoue Mao bude hrát hlavní hrdinku v chystaném tradičním historickém seriálu (běží celý rok, každý týden jeden 45minutový díl v pondělí od 20:00 hodin) s názvem Hana moju.

Inoue se už dříve objevila jako hlavní hrdinka v seriálu televize NHK. Jednalo se ale o ranní seriál Ohisama z roku 2011. Nyní Inoue hraje mladší sestru Jošidy Šoina (patřil k myslitelům konce Šogunátu) Fumi. K roli dodala: „Cítím se trochu nesvá, protože Fumi není zrovna klíčovou postavou, ale doufám, že se s ní diváci dokáží ztotožnit, když budeme koukat skrze její úhel pohledu na ty, které měla kolem sebe a kteří historii zásadním dílem ovlivnili.

Minulý týden bylo oznámeno, že jejím hereckým partnerem bude Osawa Takao. Ten k tomu dodal: „Hana moju není typický historický seriál televize NHK, ve kterých sledujete osud hrdiny, ale sledujete osudy těch, kteří hrdinu podporují. Doufám, že si seriál užijete a sžijete se s postavami. Budu se snažit ze všech sil, aby se nám se slečnou Inoue hrálo dobře i s ostatními herci a dobře se nám pracovalo s celým štábem.

Osawa Takao bude hrát Odamuru Inosukeho, později známého spíš jako Katori Motohiko (1829 - 1912). Katori byl politik a první guvernér prefektury Gunma. Vzal si Sugi Fumi, tu hraje Inoue Mao, po smrti jejího prvního manžela Kusaka Genzuie. Předtím již jednou ženatý byl a to se starší sestrou Fumi, která zemřela. Ti dva spolu založili spoustu vzdělávacích zařízení v prefektuře Gunma a první „mateřskou školku“ v Japonsku.

Díváte se na historické seriály? Zajímá vás tento?

ZDROJE: nhk a eiga.

Žádné komentáře:

Okomentovat