7. 3. 2014

Premiéra filmu Kurošicudži

Na premiéru filmu Kurošicudži, která se odehrála  v tokijském Piccadilly na Šindžuku, dorazil Mizušima Hiro (Sebastian) spolu s hereckými kolegyněmi Góriki Ajame (Genpo Šiori), Júkou (Wakacuki Hanae), Jamamoto Mizuki (služka Rin) a s režisérem filmu Ótanim Kentaróem. Herci byli dojatí, neboť je zachvátilo nadšení, že se konečně dočkali dne, kdy je Kurošicudži promítané.

Když začala Jamamoto Mizuki plakat dojetím, že její oblíbená manga je zfilmována a ona byla jeho součástí, Mizušima prohlásil: „Tak teď už to neudržím,“ a uronil také pár slz, protože byl vděčný, že dostal šanci opět po třech letech zazářit na plátnech.

Pro Góriki, jak sama řekla, bylo ctí, že mohla hrát po boku Mizušimi, obzvlášť když je to pro jeho kariéru tak důležitý film. Také dodala, že je ráda, že se s ním seznámila a že si díky němu natáčení velmi užila. Naproti tomu jejich kolegyně Júka se zatvrdila, že dojetím plakat nebude, neboť do tak šťastného dne slzy nepatří, ale pochválila Mizušimu, že je to moc hodný muž.


ZDROJE: Nikkan Sports, Sanspo


Žádné komentáře:

Okomentovat