3. 8. 2014

V dobrém i ve zlém; novinky z japonského šoubyznysu

Čerpám z mnoha zdrojů, a tak události nepůjdou dle časové osy, ale tak jak mě zaujaly. Myslím, že to na informativnost článku nebude mít žádný vliv.

Bulvární časopisy pokaždé v řádku několika měsíců podávají zprávu o tom, že Macumoto Džun a Inoue Mao randí již od natáčení seriálu Hana jori dango v roce 2005. Nyní dokonce přišli se zprávou, že jsou ti dva zasnoubení. Samozřejmě ani jedna strana to nepotvrdila. V Japonsku už jsou na tyto zprávy zvyklí, a tak z toho ani nebyla taková senzace. A proto o pár dní později přišly bulvární časopisy s další zprávou týkající se jiného člena skupiny Araši, konkrétně Sakuraie Šóa. Že prý randí s Horikitou Maki. Že se jim prý v Johnnyho agentuře říká „zakázaný pár“. Opět nikdo nic nepotvrdil, takže vše zůstalo jen ve fázi dohadů a klevet.

Sekine Mari se bude vdávat! Jejím vyvoleným není nikdo jiný než populární korejský (!) zpěvák K, ti dva jsou spolu již dva roky, ale potkali se v roce 2009, kdy K vystoupil v radiovém pořadu Mari, aby tam propagoval svou hudbu. Podle jejich známých plánují registrovat manželství již tento měsíc a obřad uspořádají na podzim.

Skandál zažil Morita Mjúto, o něž slečna „A“ prohlásila, že ji donutil, aby šla na potrat jejich dítěte. Podle „A“ bylo tenkrát Moritovi 16 let (nyní mu je 19), byl opilý a když se dozvěděla, co z osudné noci vzešlo, chtěla si dítě nechat. Jenomže ve chvíli, kdy o tom pověděla Moritovi, prohlásil, aby myslela na jeho „pozici“, že je celebrita, a tak nemůže mít dítě. Vše vyšlo najevo, když se Morita přestal s „A“ stýkat a ta samozřejmě chtěla vědět proč a pořád za ním chodila. Co je na tom pravdy, vědí jen „A“ a Morita. Johnny si asi moc nepíská, když si o jeho svěřenci společnost myslí jen to nejhorší…

31. července srazilo auto herce Kaname Džuna žačku základní školy. Naštěstí se jí nestalo nic vážného. Podle policie na místě, kde se nehoda stala, není žádný přechod pro chodce. Podle výpovědi Kanameho dívka vběhla do silnice zničehonic, že nestačil zareagovat a zabrzdit.

Herec a zpěvák Ičimura Masačika si bere volno – diagnostikovali mu rakovinu žaludku. Naštěstí se jedná o první stadium, které lze vyléčit. Proto se nebude účastnit muzikálu Slečna Saigon, který má být hrán od 25. července do 5. října. Jeho roli převezme Komada Hadžime. Nyní leží v nemocnici, kde se zotavuje z laparoskopické operace žaludku. Pokud vše půjde dobře, v listopadu se opět vrátí k hraní a to konkrétně v muzikálu Mozart!.

Gotó Maki se vdala! Nejprve vznikla šeptanda, že do toho praštila a nakonec to sama bývalá členka skupiny Morning musume potvrdila na svém blogu. Vdala se 22. července za muže, který nepochází ze světa šoubyznysu, a tak není známo jeho jméno či jak vypadá.

Jamašita Tomohisa, Nišikido Rjó a Akaniši Džin si spolu vyšli do hospody, zapařit do klubu. Měli už trochu vypito, ale bavili se, když je najednou poznala jejich fanynka a začala je fotit. To se nelíbilo Nišikidovi, a tak se na ni obořil: „Máš nějaká problém? Co děláš?“ Rozruch přivolal pozornost i dalších lidí, což se chlapcům moc líbilo, neboť jim bylo jasné, že se toho hned chytnou novináři. Jamašitu nenapadlo nic lepšího, než dotyčné vzít její smartphone (který nakonec skončil rozbitý). Případ byl předán policii. Vzhledem k tomu, že tahle „ověřená“ zpráva byla ve stejném plátku jako ta, ve které se tvrdí, že Horikita a Sakurai randí… určitě je zcela pravdivá.

A nakonec pozitivní a 100% pravdivou zprávu. Herec Sató Rjúta se stal podruhé otcem. A opět se mu narodila holčička. Objevil se v živém radiovém vysílání Studio Park kara konničiwa 1. srpna, kde poté, co byli představeni všichni přítomní, bylo zmíněno, že se oženil roku 2009 a nyní má doma čtyřletou holčičku. Nato Sató prozradil, že se mu minulý měsíc narodila druhá dcera. Všichni mu tedy srdečně poblahopřáli, načež s úsměvem odvětil, že je v rodině jediný chlap, a tak má trochu starost, aby zůstal hlavou domu, aby ho holky náhodou „nepřehlasovaly“.

Toliko ke zprávám, za které by se ani Blesk nemusel stydět. Ostatně co na ně říkáte? Baví vás něco takového číst? Zajímá vás to?

Žádné komentáře:

Okomentovat