22. 9. 2014

Soutěž o mangu Útok titánů

Přeji pěkný den. Ačkoliv za okny to nevypadá na nejslunečnější den, vůbec to nevadí, protože dnes šel do prodeje první díl mangy Útok titánů, a tak neváhejte, zaběhněte do nejbližšího knihkupectví a kupte si ji. Anebo zkuste odpovědět na naši soutěžní otázku a třeba se na vás usměje štěstí a vy mangu vyhrajete!

Určitě víte, že příběh titánů je v Japonsku velmi oblíbený, a tak není nic divného, když se nějaký motiv z mangy použije v různých reklamách. A tady přichází naše soutěžní otázka. Na jaké auto běžela na japonských obrazovkách reklama, kde se titáni objevili?

Odpovědi zasálejte na mail soutez@crew.cz a do předmětu napište Soutěž Asianstyle (pořádám to v rámci asian style, ale pořád to pořádám já, tak proč to nehodit i sem :-D). Kdo předmět nechá prázdný nebo ho špatně vyplní, je automaticky diskvalifikován.

A o čem manga je? Příběh je zasazený do budoucnosti, kdy byl druh homo sapiens téměř vyhlazen podivnými obřími bytostmi, které mají lidstvo jako základní položku svého jídelníčku. Jedinou ochranou proti těmto zombiím podobným titánům jsou vysoké zdi, chránící několik málo zbývajících měst. Jenže ani za těmi zdmi nejsou lidé v bezpečí. Někdy se objeví protivník tak obrovský, že proti němu ani ty nejsilnější zdi nemají šanci.
A právě při takovém masakru přijde hlavní hrdina, Eren Yeager o matku. Aby se pomstil, vstoupí do speciální jednotky, která mu za cíl zničení titánů. I za cenu těch největších obětí.
 
Zdroj: crew.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat