27. 11. 2014

Šoubyznys se množí a páruje

Mukai Osamu (32) a Kunikara Rjóko (35) do toho praští, ačkoliv dva roky popírali, že spolu vůbec nějaký vztah mají. Nakonec se potvrdilo to, co si spousta lidí myslela: po společném účinkování v seriálu Hungry!, kde hráli pár, se opravdu dali dohromady a krátce poté začali přemýšlet, že se vezmou. Jenomže Mukai měl moc práce, ale nakonec po dvou letech v prosinci dostojí svému slibu. Oba dva touží založit rodinu, takže brzy můžeme očekávat, že se jim to povede (jestli už nepovedlo).


Další, kdo oznámil, že se bude ženit, je herec Nišidžima Hidetoši (43). 19. listopadu bylo skrze jeho agenturu oznámeno, že si vezme o 16 mladší dívku, se kterou randí již tři roky. V dubnu tohoto roku byli nachytáni, jak společně jdou k Nišidžimovi do bytu, kde společně strávili noc (podle reportérů, kteří je nachytali, slečna vypadala podobně jako herečka Kojuki). Ti dva se potkali díky společnému příteli. Nišidžima popsal svou nastávající jako 27letou usměvavou ženu, která při něm stojí a podporuje ho. Jelikož se nejedná o celebritu, Nišidžima neposkytl její fotografii ani jméno. Svatební obřad se bude konat v závislosti na jeho pracovním rozvrhu a budou pozváni jen rodinní příslušníci.


Herečka Adači Jumi (33) oznámila 13. listopadu skrze svou agenturu, že se bude vdávat. Vezme si kameramana Kuwadžimu Tomokiho. Ve svém oznámení Adači zmiňovala, že se společně chystají pořádně vychovávat její dceru a vybudovat bezpečný a pěkný domov, zatímco oba dva budou i nadále pokračovat v rozvíjení jejich kariér. Dále také požádala o podporu fanoušků. Adači a Kuwadžima se potkali v roce 2013, kdy spolu pracovali na Adačině fotoknize. Adači již byla jednou vdaná za komedianta Itodu Džuna, se kterým má dceru. Rozešli se v roce 2009.



Bylo oznámeno, že se herci a zpěvákovi Odovi Júdžimu (46) narodilo první dítě. Podle jeho agentury se mu narodil chlapeček na konci minulého měsíce. Oba dva, jak dítě, tak matka, jsou v pořádku. Oda se oženil 16. srpna 2010. Vzal si ženu, která není celebrita, a tak o ní není známo mnoho podrobností. Letos v září sám Oda přiznal, že je jeho žena těhotná, konkrétně že je v osmém měsíci. Informací o Odově rodině je opravdu poskrovnu.


23. listopadu bylo oznámeno, že se zpěvačce hitomi narodilo druhé dítě. Podle příspěvku, který hitomi napsala na svůj blog, dítě váží 3,062 gramů a narodilo se 22. listopadu. Přiznala také, že porod byl těžší, než si myslela, že bude, ale nakonec se vše podařilo a dítě se narodilo v pořádku a to je to hlavní. Mimo jiné psala i o tom, že se chce hodně věnovat dětem, ale zároveň jako zpěvačka chce pracovat ještě usilovněji. hitomi se poprvé vdala v roce 2002, ale manželství s o sedm let mladším mužem vydrželo jen pět let. Poté si v roce 2008 vzala herce Hanedu Masajošiho, se kterým má dceru. Bohužel ani toto manželství nevydrželo a roku 2011 se ti dva rozvedli. A letos v červenci oznámila, že se opět vdává a že čeká druhé dítě.


26. listopadu vyklouzla informace, že se herci Ičiharovi Hajatovi (27) a modelce Mukójamě Šiho (29) narodilo první dítě. Tuto informaci poté obě agentury, pod které spadají, potvrdily. Podle zdroje se novopečeným rodičům narodila zdravá holčička. Nyní už je Mukójama propuštěna z nemocnice a plánuje se o miminko starat a začít znovu pracovat. Ičihara a Mukójama se potkali v roce 2011 díky společnému příteli. Poprvé se o jejich vztahu šeptalo v dubnu 2012 a letos 21. září se pár vzal se slovy: „Chceme vybudovat šťastnou rodinu, ve které se její členové nepřestanou nikdy usmívat.“.

Bylo oznámeno, že herečka Kitagawa Keiko (28) a zpěvák DAIGO (36) jsou ve vážném vztahu. Podle zdroje ti dva spolu začali randit toto jaro. Prvně potkali při natáčení prvního dílu seriálu Lady, kde DAIGO vystupoval jako host. Od té doby spolu zůstávali v kontaktu jen jako přátelé, ale to se vše změnilo, když letos v lednu společně natáčeli varieté. Od té doby se spolu začali vídat častěji a mezi přáteli svůj vztah oznámili již toto jaro, jak již bylo zmiňováno. Na veřejnost ovšem tato informace až nyní.

Žádné komentáře:

Okomentovat