15. 11. 2014

Upoutávka na Kučibiru ni uta wo a Strobe Edge

Kučibiru ni uta wo má premiéru 28. února 2015, režíroval ho Miki Takahiro a je založený na románu od Nakaty Eiičiho. Ten napsal román, neboť ho inspirovala píseň od Angely Aki Tegami, který byl použitý v dokumentu televize NHK.

Kašiwagiri Juri je geniální pianistka a učitelka na poloviční úvazek v Tokiu. Když její bývalá kolegyně Haruko jde na mateřskou dovolenou, požádá Juri, aby za ni vzala práci ve sboru na základní škole na ostrově Goró v prefektuře Nagasaki. Když na místo přijíždí, první úkol, který dětem zadá, je, aby napsaly dopis těm, kterými podle nich mají být za 15 let.

V hlavních rolích: Aragaki Jui, Kimura Fumino, Kiritani Kenta, Aoi Wakana, Cunemacu Juri a další.



Strobe Edge má premiéru 14. března 2015, režíroval ho Hiroki Rjúiči a scénář zpracovala Kuwamura Sajaka na základě mangy od Sakisaki Ioa.

Arimura Kasumi hraje Kinošitu Ninako, prvačku na střední škole bez zkušeností v lásce. Fukuši Sóta ztvárnil Ičinose Rena, chlapce ze stejné školy, ale u dívek velmi populárního. Ninako potkává Rena, když se stejným vlakem vracejí domů ze školy. Jak se s ním setkává častěji, tak pomalu začne propadat jeho kouzlu. Jenomže Ren už je zadaný a jeho přítelkyně je straší než on.

V hlavních rolích: Arimura Kasumi, Fukuši Sóta, Jamada Júki, Sató Arisa a další.


Žádné komentáře:

Okomentovat