28. 12. 2014

Ach ty svatby…

26. prosince bylo oznámeno, že se 39letá herečka Jonekura Rjóko (Doctor X, HUNTER) vdala. Oznámila to její agentura, která rozeslala fax s touto informací do japonských deníků. Podle zprávy se Jonekura vdala za 37letého muže, který vede vlastní firmu. Jonekura prohlásila, že její manžel, jehož jméno nezmínila, je velmi vřelým člověkem a těší se, až společně vybudují rodinu. K tomu ještě dodala, že je to perfektní způsob, jak ukončit tento nezapomenutelný rok, a také slíbila, že i nadále bude pokračovat v práci. Doufá, že ji její fanoušci podpoří a velmi jim děkovala za podporu, kterou jí do teď vyjadřovali. Bylo také rozhodnuto, že se nebude konat svatební obřad a stále se ještě netuší, zda Jonekura uspořádá tiskovou konferenci, aby zodpověděla případné otázky.

Macumoto Džun a Inoue Mao prý oznámili, že se na konci tohoto roku budou brát. Jejich domnělý vztah je propírán již od roku 2005, kdy společně hráli v seriálu Hana jori dango. Podle zpráv, které se objevily v japonských denících, se konečně agentura, pod kterou spadá Macumoto Džun, smířila s jejich vztahem a povolila jim se vzít na konci roku. Svatební obřad by se měl konat až v září po ukončení natáčení seriálu Hana moju, ve kterém účinkuje Inoue Mao. Podle některých zdrojů je to celé jen reklama na již zmiňovaný seriál Inoue a každoroční pořad Kóhaku uta gassen, který má uvádět skupina Araši, do které Macumoto patří. Podobných zpráv o nich dvou již bylo mnoho, a tak je velmi pochybné, zda je tato zpráva pravdivá.

Bylo oznámeno, že se herečka Anne (28) a herec Higašide Masahiro (26) budou brát na Nový rok. Ti dva spolu hráli v asadoře Gočisósan manžele a vypadá to, že se okamžitě sblížili a začali spolu randit od minulé zimy. Podle zdroje spolu dokonce od letošního léta bydlí. Obě dvě agentury, pod které herci spadají, již potvrdily, že se vezmou na Nový rok a svatební obřad se bude konat na jaře. Higašide hrál syna Watanabe Kena, otce Anne, v seriálu Ojadži no senaka a podle reportu z natáčení si ti dva dobře rozuměli. Oba dva jsou momentálně zaměstnaní natáčením – Anne hraje v seriálu Date a Higašide v Mondai no aru restaurant. Přejeme budoucím novomanželům do života jen to nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat