5. 1. 2015

Sometani Šóta se oženil

Sometani Šóta se oženil s herečkou Kikuči Rinko, která je o jedenáct let starší než on, a na Nový rok tuto novinu oznámil na svých oficiálních stránkách. Sometani ke zprávě připsal, že se budou podporovat v práci, ve které i nadále budou pilně pokračovat, a doufají, že spolu vytvoří šťastný domov. Na konci oznámení oba dva žádali o podporu fanoušků i lidí kolem nich.

Na začátku listopadu minulého roku jsem již psala článek, v němž jsem zmiňovala, že právě tito dva byli nachytáni na rande. V té době určitě nikdo netušil, jak se tento románek vyvrbí. Dosud není jasné, jak dlouho spolu ti dva jsou, ani jak přesně se poznali kromě toho, že je seznámil jejich společný přítel.

Kikuči byla v roce 2007 nominována na Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli za film Babel. Rok 2013 byl u ní ve znamení hollywoodských filmů – 47 róninů a Pacific Rim. V tom letošním hraje ve španělském filmu Nobody Wats the Night.

Sometani zase v roce 2011 získal ocenění Marcella Mastroianiho za film Himizu na Benátském filmovém festivalu.V roce 2013 hrál ve velmi úspěšném filmu Eien no Zero a minulý rok natáčel film o dvou dílech, Kiseidžú, jehož první díl šel do kin na konci minulého roku a druhý půjde letos v dubnu. Na letošní rok má prozatím naplánováno pět filmů a jeden seriál.

Přejme novomanželům do budoucna jen to nejlepší!

Žádné komentáře:

Okomentovat