8. 2. 2015

Higa Manami a Micušima Šinnosuke v novém seriálu

Higa Manami a Micušima Šinnosuke budou hrát rozvedený pár v seriálu Ren-ai džidai, který bude vysílat televize NTV během jarní sezóny od 2. dubna každou čtvrteční půlnoc. Pro Higu Manami to bude první hlavní role od asadory Dondon bare z roku 2007. 

Seriál by měl mít 12 dílů a je založený na románu od Nozawy Hisaišiho, který za něj získal cenu v roce 1997. Jeho román byl již jednou adaptován do seriálu a to korejského Alone in Love. Scénář má na starosti Fudžii Kijomi, která je známá tím, že se podílela na scénáři pro první film Ruróni Kenšina.

Manami bude hrát zodpovědnou Eto Haru, pracující v posilovně. Šinnosuke zase hraje Hajase Riičiróa, pracujícího v knihkupectví, takového trochu bohéma. Ti dva byli manželé necelý rok a půl, ale kvůli neznámému důvodu se rozvedli. I tak zůstávají dobrými přáteli, až je to trochu divné, protože stále oslavují výročí svatby, kdy spolu chodí na karaoke. Jednoho dne se ale pohádají a rozhodnou se, že pro toho druhého najdou vhodného partnera.

Na seriál jsem velmi zvědavá, neboť jsem na korejskou verzi slyšela jen chválu, tak uvidíme, jak se s tím poperou i Japonci. Doufám, že někdo udělá srovnání.

Žádné komentáře:

Okomentovat