3. 3. 2015

Celý první film Kiseidžú shrnut v jednom videu

Filmový distributor Tóhó v pondělí zavěsil na internet přes sedm minut trvající video, které přehledně shrnuje, co všechno se událo v prvním díle filmové adaptace mangy Iwaaki Hitošiho Kiseidžú (Paraziti). Premiéra filmu proběhla v listopadu minulého roku.

Film režíroval Jamazaki Takaši, který nedávno získal ocenění japonské filmové Akademie v kategorii nejlepší režisér za film Eien no Zero. Společnost Kógjó Cúšin informovala o tom, že se Kiseidžú, i přes negativní kritiku, umístil na prvním místě prodaných lístků v den premiéry. Pokračování má premiéru 25. dubna.

V roli Izumi Šin-ičiho můžeme vidět Sometani Šótu (Wood Job!, xxxHOLiC), jeho kamarádku z dětství Murano Satomi hraje Hašimoto Ai (Another, Wakamonotači). Fukacu Eri (Odoru daisósasen, Magic Hour) ztvárnila Šin-ičiho učitelku, která již není člověkem, ale kontrolu nad tělem převzal parazit. Scénář napsal Kosawa Rjúta (Legal High, Date).

Izumi Šin-iči je obyčejný středoškolák, který si žije svůj život. Ale jednoho dne si prostě tu hudbu nemůže v klidu doposlechnout, napadne ho totiž mimozemská forma života. Mimozemšťan je parazit, který se chtěl dostat do chlapcova mozku, ale nevyšlo mu to, a tak se uhnízdil v jeho pravé ruce. Ostatní lidé ale dopadli hůř a mimozemšťané se jim uhnízdili v jejich mozcích. A čím se takový parazit živí? Dalšími lidmi. Nakonec je to tedy na Šin-ičim, aby se postavil těmto cizopasníků, skamarádil se svojí pravačkou a zachránil lidstvo.

Video obsahuje spoilery k prvnímu filmu, pokud jste ale četli mangu či sledujete anime, které se momentálně vysílá, neuvidíte nic nového.

Žádné komentáře:

Okomentovat