8. 3. 2015

I'm Home: Kimura Takuja, Ueto Aja a další

Bylo oznámeno, že Kimura Takuja se stane hlavním hrdinou v seriálu televize Asahi I'm Home, který se bude vysílat každý čtvrtek v devět hodin večer od dubna. Jedná se jeho první hlavní roli u televize Asahi, neboť do této doby spolupracoval především s televizemi Fudži a TBS. Natáčet se začne uprostřed března.

Seriál je založený na manze od Išizaki Kei, která vycházela od července 1997 do prosince 1998 a již jednou byla zfilmovaná. Televize NHK z ní v roce 2004 udělala 20dílný seriál (každá epizoda měla 15 minut).

Kimura hraje roli Iedži Hisašiho, který kvůli nehodě upadne do kóma a když se z něj probere, zjistí, že si nedokáže vybavit, co za posledních pět let dělal. Co by mu mohlo pomoci si vzpomenout, je deset klíčů, které vlastní. Jenomže to není jediný problém, který ho trápí, dalším je i fakt, že svou současnou ženu a syna vidí jako lidi s maskami na obličejích. Nemluvě o tom, že ho zajímá, co se stalo s jeho bývalou ženou a dcerou, které opustil před pěti lety.

Jeho současnou ženu hraje Ueto Aja a je to jejich první seriálová spolupráce. Bývalou ženu hraje Mizuno Miki, se kterou Kimura hrál v seriálu Beautiful Life (2000). Tam Mizuno hrála kamarádku Tokiwy Takako – herečky ztvárňující přítelkyni postavy Kimury. Vzhledem k této skutečnosti Mizuno s smíchem poznamenala, že je to velký pokrok být „povýšena“ na bývalou ženu z kamarádky Kimurovi přítelkyně během patnácti let.

Než se Iedži plně zotaví, je přesunut na jiné oddělení, kde mu nového šéfa Kozukue Jukioa bude hrát Nišida Tošijuki. Ošetřujícího neurochirurga Cukubu Jošiakiho ztvární Oikawa Micuhiro. V roli trenéra jeho syna se objeví Tanaka Kei a v roli jeho spolupracovníků zase Suzuki Kósuke a Micuiši Ken. Ředitele celé společnosti, kde Iedži pracuje, ztvární Watanabe Ikkei a bývalého rivala Arai Hirofumi. Čtyřletého syna Jošia zahraje herec Takahaši Rai a třináctiletou dceru zase Jamaguči Maju.

Žádné komentáře:

Okomentovat