15. 3. 2015

Zeze Takahisa a lidé s nadpřirozenými schopnostmi

Zeze Takahisa se po několika letech vrací s komerčním filmem Strayer's Chronicle (naposledy natočil Antoki no inoči s Okadou Masakim, tento film se shodou okolností promítá v rámci Eiga-sai 2015 v pondělí od 20:45 v Lucerně). Strayer's Chronicle je založený na třídílné novele Hondy Takajošiho, jejíž první díl vyšel v roce 2012. Na tvorbě filmu se podílí i tým, který produkoval kritiky chválený film Kirišima, bukacu jameruttejo – scénář napsal Kijasu Kóhei a producentem je Sató Takahiro.

Na začátku 90. let probíhal v Japonsku utajený experiment, v jehož rámci chtěli vědci udělat z dětí mimořádně, až nadpřirozeně nadané jedince s pomocí stresových situací, nebo s pomocí manipulace s geny. Z toho experimentu se zrodili Subaru a Saja. Subaru má velmi dobré atletické schopnosti a zrak, naproti tomu Saja neuvěřitelně dobře slyší. Ti dva spolu vyrůstali pod vlivem Wataseho Kóičiróa, vysoce postaveného vládního úředníka, jehož touhou je uspokojit své politické ambice. Watase udělí těm dvou rozkaz, aby našli dívku na útěku. Ta má u sebe velmi důležité dokumenty. Subaru a Saja se dostanou pod vedení Manabua a stane se z nich skupina nájemních zabijáků s názvem Ageha.

Hrají: Okada Masaki jako Subaru, Narumi Riko jako Saja, Sometani Šóta jako Manabu, Ihara Cujoši jako Watase Kóičiró, Macuoka Maju jako Momo, Širaiši Šunja jako Watari a další.

Film půjde do japonských kin v červnu. Zde můžete zhlédnout jednu z prvních ukázek:

Žádné komentáře:

Okomentovat