30. 6. 2015

Nová ukázka k Bakumanovi

Před chvílí byla nahrána nová ukázka k Bakumanovi na účet nahrávací společnosti Tóhó. Vyhmátla jsem to tak rychle, že se cítím jako stalker. :-D Nemluvě o tom, že jsem si ukázku nehorázně užila a teď trpím, protože je mi jasné, že se filmu dočkám až za hodně dlouho. V Japonsku má totiž premiéru až 3. října.

Maširó měl strýčka, který kreslil mangu a miloval to tak, že se upracoval k smrti. Nechce dopadnout jako on, kreslení ho sice baví, ale předpokládá, že až vystuduje, tak půjde pracovat do nějaké firmy a tím to hasne. Jenomže když zjistí, že jeho milovaná spolužačka Miho se chce stát hlasovou herečkou a když slíbí Maširóovi, že se vezmou, pokud si oba dva splní sen, vlije mu to žil novou krev a rozhodne se jako jeho strýc stát kreslířem mangy. Dá to dohromady se spolužákem Takagim, který má talent na tvorbu příběhů. Mohou se stát uznávanými tvůrci? Podaří se Miho stát hlasovou herečkou? A co je nejdůležitější, vezmou se Miho a Maširó?

Hrají: Sató Takeru jako Maširó Moritaka, Kamiki Rjúnosuke jako Takagi Akito, Komacu Nana jako Azuki Miho, Sometani Šóta jako Niizuma Eidži, Jamada Takajuki jako Hattori Akira, Kiritani Kenta jako Fukuda Šinta, Arai Hirofumi jako Hiramaru Kazuja a další.

Film je založený na stejnojmenné manze od Óby Cugumiho a Obaty Takešiho (ti spolu již spolupracovali na sérii Death Note, které u nás vydalo nakladatelství Crew). Bakuman se již dočkal i animovaného zpracování, které běželo na obrazovkách v letech 2010-2012, jednalo se o tři řady po 25 dílech.


Tóhó zároveň s ukázkou dlouhou minutu a půl vydalo další, o minu kratší:



Žádné komentáře:

Okomentovat