30. 6. 2015

Šingeki no kjodžin jako 3dílný seriál

Bylo oznámeno, že se bude vysílat třídílný seriál zasazený do světa Šingeki no kjodžin. Jedná se o zcela nový příběh vyprávějící, jak probíhá každodenní život vojáků bojujících proti titánům. Seriál se konkrétně zaměřuje především na postavu Handži a její výzkum a také na příběh, jak se zrodilo transportní zařízení pro prostorové manévry. Každý díl bude mít 30 minut.

V hlavní roli Handži se objeví Išihara Satomi, která si tuto roli střihla i ve filmech. Svou roli z filmů si také zopakují Sakuraba Nanami jako Saša, Watanabe Šú jako Fukuši, Takeda Rina jako Lil a Misaki Ajame jako Hiana. Úplně novou postavu Izuru si zahraje herec Hiraoka Júta.

Na oficiálních stránkách pro seriál se také objevila informace, že ústřední píseň bude mít na starosti skupina Wagakki band s jejich písní Hangeki no ha. Skupina tuto píseň složila speciálně pro seriál a Matt Wallace (hudební producent) ji namixoval v Los Angeles.

Seriál, stejně jako dva live action filmy, režíroval Higuči Šindži. O scénář se postaral Watanabe Júsuke. Na vznik seriálu zároveň dohlížel Isajama Hadžime, tvůrce předlohy. Seriál by měl být vysílaný 15. srpna.

Žádné komentáře:

Okomentovat