13. 8. 2015

Lékařský seriál na podzim na TBS

Na televizní stanici TBS se bude vysílat seriál Kónodori (Čáp) od října 2015 každý pátek od deseti večer. Seriál je založený na stejnojmenné manze od Suzunoki Júa. Manga vychází od roku 2012 a má prozatím devět knih.

Kónotori Sakura je lékařem pracujícím na gynekologickém oddělení, kde ho jeho podřízení respektují. To ovšem není vše. Zároveň je také záhadným pianistou známým jako Baby. Jednoho dne, když hraje v baru na klavír, zazvoní mu telefon. Zjišťuje, že se jedná o naléhavý případ, a tak urychleně odchází do nemocnice. Na jeho oddělení přivezli těhotnou ženu, která nikdy nebyla na prohlídce u gynekologa, ani není jisté, v kolikám měsíci je. Přes vysoké riziko, které taková pacientka obnáší, se ji Kónotori rozhodne přijmout a zachránit jak ji, tak její dítě.

V hlavní roli Kónotoriho se objeví Ajano Gó, který na tiskové konferenci prohlásil, že si vždy chtěl zahrát jak lékaře, tak pianistu, ale že nečekal, že si je zahraje najednou. Na režisérskou židli usedli Doi Nobuhiro (Love Shuffle, Biri Gal) a Kaneko Fumimori (Gomenne seišun!, Óoku), o scénář se postarala Jamamoto Mucumi (Jae no sakura, Jak jsem se vdala za Gegegeho).

V článku se dále nachází promo fotografie účinkujících.

Ajano Gó jako Kónori Sakura
Macuoka Maju jako Šimoja Kae
Sakaguči Kentaró jako Širakawa Eri
Jošida Jó jako Komacu Rumiko
Hirajama Jusuke jako Kase Hiroši
Seino Nana jako Cunoda Majumi
Akinaga Tojomoto jako Funakoši Takuja
Asano Kazujuki jako ředitel Ózawa
Eguči Noriko jako Mukai Akiko
Jamaguči Sajaka jako Arai Emi
Hošino Gen jako Šinomija Haruki
Ómori Nao jako Imahaši Takajuki

Znáte předlohu? Jste zvědaví na samotný seriál?

Žádné komentáře:

Okomentovat