1. 1. 2018

Šoubyznysové ohlédnutí za rokem 2017

Tento rok víc než kdo jiný na sebe pozornost veřejnosti strhávali herci a herečky jako Takahaši Issei, Takeuči Rjóma, Suda Masaki, Hirose Suzu, a Jošioka Riho. Ať už je máte rádi, nebo ne, tenhle rok se bez nich prostě neobešel a mohli jste na ně narazit téměř na každém rohu. Já osobně jsem třeba ráda za Isseie, protože od Tamió ho považuju za herce, který prostě v sobě něco má a zaslouží si zazářit.

Během letošního roku některé šoubyznysové páry vznikaly a některé zanikaly. Začneme těmi, které se rozešly, abychom končili pozitivně (tedy jak pro koho, někteří fanoušci zaláskování u svých idolů těžce nesou...). Pokud u jména celebrity není napsán partner, partnerka, tak se jedná o osobu se šoubyznysem nesouvisející.



Páry, které se rozešly:
Macuda Rjúhei a Óta Rina (2009-2017, osmiletá dcera)
Misaki Ajame (rozvod s manželem, který není celebrita, kvůli pracovnímu vytížení)
Jui (2015-2017, dvojčata)
Hakamada Jošihiko a Kawaka Ai (2010-2017, dcera)
Micušima Šinnosuke (2014-2017)
Ono Mačiko (2015-2017, pracovní vytížení)
Tanaka Naoki a Kohinata Šie (2003-2017, dva synové)
Suneohair a Tomosaka Rie (2011-2017)
Fukuši Seidži a Higa Minami (rozchod)
Fukikoši Micuru a Hirota Reona (1994-2005, 2012-2017, dcera)
Tósaka Hiro'omi a Rola (rozchod)

Páry, které se daly dohromady:
Kubota Masataka a Mizukawa Asami
Nakai Masahiro a Takeda Maika
Sakurai Šó a Ogawa Ajaka
Tanaka Daiki a Hirose Arisu

Páry, které si řekly své ano:
Okada Džuniči a Mijazaki Aoi
Mijadži Mao
Wada Masato a Jošiki Risa
Fudžisawa Ema
Takahiro (Exile) a Takei Emi
Kikukawa Rei
Murata Micu a Kanda Sajaka
Watabe Ken a Sasaki Nozomi
Saotome Júki a Šimabukuro Hiroko
Nakamura Aoi
Okamoto Reidži a Usuda Asami


V roce 2017 se ovšem také přetřásaly různé mimomanželské poměry, mezi nimiž se objevilo jméno i takové velké hvězdy, jako je Watanabe Ken. Dokonce i opakovaná nevěra u Itao Icudžiho, Saitó Júki a Tanaky Tecušiho plnily stránky bulváru. Objevily se i odporné záležitosti jako vztah Uehary Takako a Abe Cujošiho, která možná vedl až k sebevraždě manžela Uehary TENNa. 

Také došlo na ukončení kariéry u hereček Šimizu Fumiky, Amuro Namie, Horiki Maki a Esumi Makiko. U Šimizu to bylo obzvlášť divoké, protože prohlásila, že ukončuje kariéru herečky, aby se mohla věnovat členství v náboženském kultu.

Došlo také k ukončení skupiny SMAP, kdy její tři členové Katori Šingo, Inagaki Goro a Kusanagi Cujoši odešli od agentury Johnny's, což způsobilo senzaci, kterou se žilo v celé druhé polovině roku 2017. Takki & Cubasa také ukončili spolupráci s tím, že se budou více soustředit na sólovou kariéru. Jamamoto Júsuke byl vyhozen z vlastní agentury, kvůli porušení smluvních podmínek, ale nikde nebylo zveřejněno, co konkrétně se stalo. Skupina Ikimonogakari ukončila svou působnost.

Celebrity během roku také působily různé potíže a problémy. Například Kimura Takuja kvůli nepozornosti boural nebo Koide Keisukemu byla ukončena kariéra kvůli skandálu s nezletilou (chlapec se opil a s dívkou se vyspal). Rodiny celebrit se také nevyhnuly svým skandálům, když otec Asanoa Tadanobua byl zavřen pro konzumaci drog a zase syn herce Hašizume Isaoa byl zadržen policí pro držení drog. 

Ani celebritám se nevyhýbají zdravotní potíže, a tak jste mohli zaznamenat smutné zprávy o tom, že herec a hlavně zpěvák Dómoto Cujoši zničehonic přišel o sluch nebo že Nakamura Šidó bojoval s rakovinou. Bohužel ani smrt si nedala pokoj a vzala si k sobě Nogiwu Jóko, Kobajaši Mao, Inoue Takašiho, Fudžimuru Šindžiho, Watase Cunehika a Macukatu Hirokiho.

Ale život jen nebere, ale také dává. Japonské hvězdy se umí i rozmnožovat, a tak během roku 2017 mohli mezi sebe přivítat nové členy svých rodin. A nebylo jich málo: Hirajama Hirojuki, Nakamura Šidó, Higašide Masahiro a Watanabe An, Nakamura Aoi, Aibu Saki, Suenaga Haruka, Takašima Masanobu, Kató Takako, Mizuno Miki, Harada Nacuki, Kubozuka Jósuke, Kaku Kento a Eikura Nana, Akaniši Džin a Kuroki Meisa, Nagai Masaharu a Nakagoši Noriko, Dean Fudžioka, Emeto Tasuku a Andó Sakura, Endó Kumiko, Oguri Šun a Jamada Jú a také Suzuki Ami.

A jaký byl rok 2017 pro vás? Podělte se, co vás potkalo, případně co z japonského šoubyznysu zase zapůsobilo na vás? Každopádně já vám přeji, aby rok 2018 byl ještě lepší než ten předchozí. :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat